Ammattitaitoinen pääsuunnittelu rakennushankkeisiin Itä-Uudenmaan seudulle

Kysy lisää!

Rakennusliike Jofreka Oy tarjoaa ammattitaitoista pääsuunnittelua pientalokohteisiin, kuten omakotitaloihin. Palvelemme Porvoon seudulla ja muualla Itä-Uudenmaan alueella. Suunnitteletko oman kodin rakentamista tai rakennuttamista? Varmista hankkeen onnistuminen jo sen alkumetreiltä asti turvautumalla rakennusalan asiantuntijaan.

Pääsuunnittelija neuvoo rakentajaa monissa rakennusprojektin kannalta keskeisissä asioissa, kuten kaavamääräyksiin ja rakennustapaohjeisiin liittyvissä kysymyksissä. Ota meihin yhteys sähköpostilla, kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme ja tarjouksen projektiasi varten.

Pääsuunnittelija avuksi jo projektin alusta alkaen

Kun olet suunnittelemassa tontin hankkimista ja sille rakentamista, niin hanki itsellesi välittömästi kokenut pääsuunnittelija. Rakennuslupaa vaativissa kohteissa rakennuslaki edellyttää pääsuunnittelijaa, joten hänet kannattaa palkata jo hankesuunnitteluvaiheessa. Pääsuunnittelija neuvoo jo projektin alkumetreillä, onko kyseinen tontti rakentamiskelpoinen kohtuullisin kustannuksin. Pääsuunnittelija avustaa kaavamääräysten ja rakennustapaohjeiden tulkitsemisessa. Hän myös vastaa, että suunnitelmat ovat toteuttamiskelpoisia. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Talorakentamisen lainsäädäntöä

Puhelinkuvake

Ammattitaitoisen pääsuunnittelijan avulla varmistat rakennushankkeesi onnistumisen jo sen alkumetreiltä asti. Pyydä tarjous pääsuunnittelusta Porvoon ja muun Itä-Uudenmaan seudulla!

Ota yhteyttä