Rakennuskonsultointi ja -suunnittelu Itä-Uudenmaan seudun pientalorakentajille

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Rakennusvalvonnan ohella Rakennusliike Jofreka Oy:n palveluihin kuuluvat rakennuskonsultointi ja -suunnittelu Porvoon alueella ja lähikunnissa, kuten Sipoossa, Keravalla, Tuusulassa, Loviisassa. Voit tilata meiltä haluamasi rakentamisen konsulttipalvelut.

Autamme mielellämme esimerkiksi tarvittavien lupa-asioiden selvittämisessä ja rakennusprosessin organisoinnissa.
Konsulttipalveluiden lisäksi tarjoamme myös rakentamisen suunnittelua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa rakennusprojektin pääsuunnittelun, rakennesuunnittelun ja rakennussuunnittelun toiveidesi mukaan.

Asiantunteva rakennuskonsultointi

Suunnitteletko oman kodin rakentamista, mutta et tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Ota yhteyttä Jofreka Oy:hyn. Tarjoamme täydelliset rakennuskonsultointipalvelut kokeneille rakentajille, ammattilaisille ja ensirakentajille. Autamme sinua rakennusprojektin suunnittelussa sekä muissa käytännön asioissa, kuten lupien hakemisessa ja monissa muissa rakennusprojekteille pakollisissa käytännön asioissa.


Rakentaminen voi olla stressaava prosessi, jos apunasi ei ole asiantuntevaa rakennuskonsulttia. Kerro tarpeistasi – annamme nopeasti hinta-arvion juurin sinun tarpeidesi mukaan räätälöidystä palvelupaketista.

Lue myös työnjohdosta rakennuksilla

Monipuolinen rakennussuunnittelu

Onnistunut rakennusprojekti vaatii huolellista suunnittelua. Voit tilata meiltä erilaiset suunnittelupalvelut esimerkiksi omakotitalon tai lomakodin rakentamista varten.
Suunnittelupalveluihimme kuuluvat:

  • Pääsuunnittelu

  • Rakennesuunnittelu

  • Rakennussuunnittelu.

Mikäli haluat itse osallistua rakennuksen tai laajan remontin suunnitteluun, voimme toimia tukenasi suunnitteluvaiheessa. Rakennusalan kokeneina ammattilaisina me tunnemme rakennusprojektien käytännön vaatimukset ja realiteetit läpikotaisin. Hoidamme suunnitteluprosessin onnistuneesti päätepisteeseen.

Rakentamiseen liittyviä linkkejä

Tutustu keräämiimme rakentamiseen liittyviin linkkeihin. Työskentelemme yhteistyössä kaikenlaisten talotoimittajien kanssa, ja lisätietoja löydät talovalmistajien sivuilta. Lue lisää myös rakentamisen lainsäädännöstä sekä kaupunkien ja kuntien rakennussäädöksistä.

Puhelinkuvake

Asiantunteva rakennuskonsultointi ja -suunnittelu pitää rakennusprojektisi oikeilla raiteilla. Pyydä meidät apuun Porvoon ja Itä-Uudenmaan seudulla!

Ota yhteyttä