Rakennusvalvonnan ja vastaavan työnjohtajan palvelut Itä-Uudenmaan seudulla

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Suunnitteletko oman kodin rakentamista tai rakennuttamista – tai onko tiedossa vaativa remontti? Rakennusliike Jofreka Oy tarjoaa ammattitaitoista rakennusvalvontaa sekä vastaavan työnjohtajan ja vastaavan mestarin palvelut pientalojen rakennustyömaille Porvoon alueella ja muualla Itä-Uudellamaalla. Lisäksi hoidamme muun muassa pientalotyömaiden projektinhoidon asiakkaan toiveiden mukaan. Olemme palvelleet alalla jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Ammattitaitoinen rakennusvalvonta on tärkeää rakennusprojektin jokaisessa vaiheessa,
sillä virheiden korjailu jälkikäteen on kallista ja hankalaa. Vastaava työnjohtaja puolestaan pitää huolen siitä, että rakennusprojektisi etenee suunnitelmien mukaan ja jämptisti aikataulussa. 

Varmista laadukas lopputulos ottamalla ammattitaitoinen tekijä mukaan rakennus- tai remonttiprojektiin! Ota meihin yhteyttä sähköpostilla, kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous.

Valvonta omakotitaloprojekteihin ja muihin pientalokohteisiin

Valvomme kaikenlaisten pientalokohteiden rakentamista pitkällä kokemuksella. Lisäksi valvomme esimerkiksi loma-asuntojen, saunarakennusten, hallien ja talousrakennusten, kuten autotallien ja varastojen, rakentamista. Voit tilata meiltä rakennusvalvonnan myös muun muassa loma-asunnon, venevajan tai saunarakennuksen rakentamiseen. Palvelemme myös saarikohteissa. Varmista laadukas, toiveidesi mukainen rakentaminen hankkimalla rakennusvalvonta alan kokeneelta ammattilaiselta.

Ota yhteyttä!

Kokenut työnjohtaja pitää rakennustyöt raiteillaan

Rakennuslaki edellyttää vastaavan työnjohtajan hankkimista kohteisiin, jotka edellyttävät rakennuslupaa. Vastaava työnjohtaja vastaa rakennuslupien noudattamisesta ja itse työmaasta rakentamisen aikana. Vastaava työnjohtaja huolehtii myös rakentamisen aikana rakennusluvassa määrättyjen viranomaiskatselmuksien järjestämisestä. 


Vastaavan työnjohtajan palkkaaminen rakennustyömaalle on erinomainen valinta kaikille pientalojen rakentajille. Kun töitä valvoo ja johtaa paikan päällä vastaava työnjohtaja tai mestari, voi omakotitalon rakennuttaja itse keskittyä muun arjen pyörittämiseen. Säästä aikaasi ja valitse rakennushankkeesi työnjohtajaksi alan ammattilainen!

Tutustu myös rakennuskonsultointipalveluihin

Meiltä apu myös rakennushankkeiden projektinhallintaan

Kaipaatko apua paitsi työnjohtoon myös laajempaan pientalohankkeen projektinjohtoon? Olemme erikoistuneet pientalorakentamisen valvontaan, suunnitteluun ja konsultointiin, joten tarjoamme mielellämme myös projektinhoidon erilaisiin pientalojen rakennusprojekteihin. Hallitsemme omakotitalojen rakennushankkeiden ohella myös muun muassa erilaisten lomakotien ja hallien rakentamisen. Älä epäröi pyytää meiltä apua rakennusprojektiisi!

Vastaavan työnjohtajan lainsäädäntöä

Puhelinkuvake

Tilaa rakennusvalvonta ja vastaava työjohtaja rakennustyömaallesi Itä-Uudenmaan seudulla Rakennusliike Jofreka Oy:ltä Porvoosta!

Ota yhteyttä